Nejnovější recenze ze sekce Klasické kytary
- Pěkná hloubka těla a tím i plný zvuk.
- Za rozumnou cenu perfektní nástroj k táboráku.
Pěkná hloubka těla a tím i plný zvuk.
Za rozumnou cenu perfektní nástroj k táboráku.
- kvalitní a hezká
- zatím nic
spokojenost
- Kytara je bomba
- nejde ji sehmat
stojí to za prd
S kytarou jsem byla velice spokojena
dobrý poměr kvality a ceny - pro začátečníky dobrý typ
- Kvalita zpracování
Sklamání
spokojenost
- pronikavý zvuk
- výber v hodně barvách
jsem spokojena s touto kytarou
doporučuji
- sem pro
- sem pro
sem pro
Dobrá cena a kvalita
Zatím nemůžu hodnotit, protože je to dárek k Vánocům pro mou dceru. Můžu jen říct, že jsem spokojená s velmi rychlým vyřízením objednávky. Produkt dorazil v pořádku - kompletní. Děkuji EVA S.
zatím se nemohu vyjádřit jeto dárek na vánoce
- nízká cena
- hezký vzhled
- dostačující pouzdro
- horší kvalita mechaniky
- vyšší hmotnost
Kytaru jsem pořizoval jako opravdu základní nástroj, spíše aby si syn nekazil sluch na děsivě znějících kytarách z hračkářství.
Mými jedinými požadavky proto bylo, aby šla kytara naladit a byla dostatečně malá.
Kytara celkově splnila moje očekávání, byť trošku mě překvapila hmotnost, která působí vůči velikosti neúměrně. Také mechaniku bych snesl o něco lepší, aby se lépe ladilo. Za tuto cenu ovšem nelze očekávat zázraky a myslím, že svůj účel nástroj bezpečně splní.
Bohužel nemám zkušenost s obdobnou kytarou zn. Stagg, a tak nevím, zda mohu tuto kytaru doporučit, či nikoliv.
- vhodné pro začátečníky
- vhodné pro děti
- nevím
je vhodná pro začátečníky
- Nemohu hodnotit, jedná se o darek.
- - Cena
- - Barva
- - Zvuk
- - Kvalita
- - Struny nic nevzdrží
- - Nevhodné pro začátečníky ani profesionály
Tento produkt jsem si vybral kvůli ceně a barvě, ale byla to chyba vybýrat pouze podle ceny a barvy.
Kytara je velmi nekvalitně provedená po půl roce mi naní popraskal lak. Je velmi malycherná na menší nárazy a to pak nemá cenu když se vám rozbije.
Nikomu z vás nedoporučuji !!!!
- dárek pro dceru na začátek výuky super
doporučuji
- - skvělá kytara pro začínající malé kytaristy
- - pěkná barevná provedení, která zaujmou děti
- - cena x kvalita
Tato kytara je super pro malé začínající kytaristy. Určitě děti zaujme svým barevným provedením a pokud ještě nevíte na 100%, že se Vaše dítě kytaře bude věnovat, je plně dostačující.
- Výhodou je skvělá cena této sady,samozřejmě i obal který si dítě může nasadit na záda a nemusí nést kytaru v ruce.Super design,velký výběr barev.
S kytarou jsme spokojeni,můžou na ni hrát jak děti tak i dospělý.Pro začátečníky super.Důvodem ke koupi této kytary byl i design,děti mají rády když dostanou dárek v jejich oblíbené barvě,tohle je jediná firma kde jsem jí mohla radostně předat kytaru k narozeninám v její oblíbené fialové.Kytara určitě patří mezi levnější,neváhala jsem.Vypadá mnohem lépe než na obrázku.Mohou na ni hrát jak děti tak dospělý.Cena odpovídá kvalitě.Dcera chodí do kroužku hry na kytaru a už v prosinci se těšíme na její první vystoupení.
Všem tenhle obchod doporučuji.
- stim pro nic,proti nic di do hajzlu mně zajímá jak je to velké
takže nemám kytaru a sem v píči do hajzlut