Nejnovější recenze ze sekce Klasické kytary
- Skvělý zvuk a výborné seřízení. Výborné zpracování.
Vynikající klasická kytara pro malé začátečníky. Určitě doporučuji. Budete překvapeni kvalitou zpracování, zvukem a obal v ceně. Za mne top nástroj do 5 tis.
dobrá kytara, i v hudebce si učitel chválí
- hezký design
dcera je úplný začátečník a kytara splnila naši představu
Pablo Vitaso VCG-130S
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. srpna 2022
(naposledy upraveno 11. srpna 2022)
- nadpozemský zvuk, u kterého se dá předpokládat ještě pozdější zlepšení, jak se kytara bude rozehrávat
- krásné zpracování, především hlava z více dřevěných vrstev a pěkný červený odstín a textura těla kytary
- kvalita zpracování (výborné, jak je u tohoto výrobce zvykem)
Kytaru mám už několik týdnů a zatím naprostá spokojenost. Učarovala mě u zkoušení z více modelů svým zvukem. Vysoké tóny krásně "zvoní" a neutápí se v basech a celkově je zvuk top. Od té doby co ji mám se od ní nemůžu odtrhnout, je radost s ní hrát.
Dostal jsem kytaru -měla 7 prasklé vydrobené struny
Pablo Vitaso VCG-50S
Registrovaný uživatel
Přidáno: 9. srpna 2022
(naposledy upraveno 11. srpna 2022)
- úžasný zvuk, který se stále zlepšuje jak se kytara rozehrává
- pěkné provedení, tmavé moření se mi líbí
- poměr cena / kvalita naprosto top, většina kytar do 20k od jiných výrobců co jsem zkoušela neměla ani z poloviny takový zvuk a kvalitu provedení.
Jako kytarový nadšenec jsem v začátečnickém zápalu vyzkoušela spousty různých kytar a můžu bez váhání říci, že tato byla v dané cenové kategorii zatím nejlepší. A kupodivu zároveň i nejlevnější. Obecně můžu kytary PV jen doporučit.
Nízká cena. Líbila se i paní učitelce hry na kytaru.
Jsem velmi spokojena!
Doporučuji!
Na nylonové struny jsem ještě nehrál, ale zní mi to zvláštně, zkusil jsem vyměnit struny, ale zvuk je stále stejný.
Dobrá kytara vhodná pro začátečníky se širokým krkem která ladí po celém hmatníku.
Kvalitní kytara za dobrou cenu
- Levná a přitom značková kytara
- Dobře zní
- Je z pěkného dřeva
- Nemá "čudlík" na uchycení popruhu (na tělě ani na krku)
Kytara vypadá moc dobře.
Dřevo je na pohled nádherné.
Ladění je dobré (žádné potíže naladit nebo neladit)
Zní dobře, uvidím, jak bude znít s kovovými strunami.
Jediný a vážný nedostatek je, že namá dole na těle "čudlík" pro popruh. To je opravdu velký nedostatek při zamýšleném způsobu využití - a prodejce na něj NEUPOZORŇUJE.
Kytara má krásný zvuk, nádherně zní. Jsem lajk, ale vypadá moc pěkně a dnes máme první hodinu. Dcera si jí moc chválí, dobře se na ní hraje. Prý
Cena
- Za hodně peněz málo muziky
Relativně drahá kytara v levném provedení
- levná kytara dostatečně vhodná pro začátečníka
- Hraje :)
- Nejsem hudebník, takže nedokážu posoudit
- Dítě na ni brnká jako zběsilé a stále drží
- vypadá skvěle
- pro začátečníka dobrá volba
- Výborný zvuk, krásný vzhled
- dobré
Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí « Předchozí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25 Další »