Nejnovější recenze ze sekce Klasické kytary
- Skvělá akustická kytara
- Skvělý poměr cena/výkon
- Lehká kytara
- Španělská výroba
Jako úplný začátečník jsem naprosto spokojený
Dohmat strun ladění lak .Chlapeček si neustále stěžuje!!!!!!!
Pro začátečníky výborná a cenově dostupná.
pro rokera , který chce občas slyšet zvuk nylonek
výborný poměr ceny a kvality, pro začínající kytaristy je ideální
- Dobrá španělská kytara z Číny
- Kvalitní řemeslné zpracování
- Výztuž v krku umožňující nastavit výšku dohmatu
- Velice příjemná cena (poloviční oproti českým kytarám)
- Pěkný zvuk
Pokud chcete koupit dobrou španělskou kytaru za nízkou cenu, rozhodně doporučuji koupit tuto kytaru Salvador Cortez od tohoto asijského výrobce. I když je to čínská fabrika, kytara je kvalitně vyrobena s dobrou lakovanou úpravou povrchu a jako bonus má nainstalovanou výztuž v krku a úpravu průhybu krku a tím tedy na nastavování výšky dohmatu. Běžné španělské kytary tuto výztuž nemají a pokud byli vyrobeny v Asii, kde je přece jenom jiná vlhkost vzduchu, jiné teploty, trpí často tím, že při převezení do Evropy se krky zkroutí nebo prohnou a už se s tím nedá nic dělat. U této kytary mít tento problém ale nebudete.
Koupila jsem ji protože to byla flamenco kytara za tak nizkou cenu. Opravdu nastroj je se vsim vsudy postaveny jako flamenco kytara, jen je to nizky level. I zvukove je a´la flamenco. Není to spatny nastroj. Jen struny to chce vymenit - uz byly velmi spatne. Doporucuji například pro dite jako takovy levný kompromis 7/8 nastroje.
Kytary tehle znacky me zaujaly uz dřív. Velmi nízká cena za docela fajn nástroj. Urcite doporučuji vsem, kdo mají zajem o levnou kytaru a přitom celkem slusne vyrobenou. navíc k ni je obal a i ten není te nejnizší kvality.
super,
Velmi pěkná dětská kytara. Dobře zní. Velmi solidní zpracování.
- Poměr cena x výkon , kytary opravdu skvěle zní,žádné drnčení,pro začínající kytaristy a kytaristky určitě skvělá volba.
Vyhovující vzhledem k věku uživatele,dobrý zvuk.Doporučuji pro začátečníky.
Zboží bylo objednáno pro začátečníka,vyhovuje .
- DOBRÝ ZVUK ZA TU CENU
Spokojen
Nádherný zvuk za rozumnou cenu
- slušný zvuk
- rychlost a spolehlivost
- pekna 3/4 kytara pro zacatecnika
- prazce jsou po stranach zabrousene
- dobre ladi
- dodane struny jsou nepouzitelne
Zobrazuji 161 - 180 ze 500 recenzí « Předchozí 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Další »