Nejnovější recenze ze sekce Klasické kytary
- Kvalitní zpracování
- Původní struny rezavé a byly mi zdarma vyměněný
- krásný zvuk
jde o dárek,mezkoušela jsem výrobek
- prozatím nemohu posoudit,je to dárek
- zajímavý design
- Ruční výroba, kvalitní zpracování, velmi dobrý zvuk.
- Zatím žádná.
- kytara vypadá opravdu pěkně
- v rámci provedení a ceny hraje přiměřeně
- ladička, která je součástí elektroniky je nad očekávání přesná
- dodaný kus měl uvolněnou krabičku na vložení baterie
- u dodaného kusu se po 2 dnech hraní odtrhla kobylka (na kytaře jsou původní nylonové struny)
- vzhledem k ceně jsem nečekal žádné kvalitativní zázraky, ale vady mě překvapily
- plošší zvukový výstup, což je zase očekávatelné k velikosti kytary a jejímu tvaru a provedení
Kytara víceméně odpovídá ceně, designově hezký kousek, zvukovým výstupem odpovídá (zde předpokládám, že každý, kdo to myslí s hraním trochu vážněji, půjde do kvalitnější kytary). Dodaný kus měl vadu v podobě uvolněného boxu na baterii, což jsem si říkal, že je zkousnutelná vada. Odtrhnutí kobylky (navíc v okamžiku, kdy na kytaru zrovna nebylo hráno) je už vážná vada (a to jsem ani nezkoušel obvyklý šílený trampský trik dávání kovových strun na klasiku). Zítra ji vezu zpět do e-shopu a uvidím, jak se k tomu postaví.
- Pekný dizajn
- výhodná koupě vzhledem ke kvalitě a ceně
- velmi kvalitní
- zatim žádné
- Barva absolutně neodpovídá.
- kvalita
Almansa Conservatory 434
Přidáno: 15. července 2018
(naposledy upraveno 15. července 2018)
Zakoupeno v MUZIKER.cz
Abych řekl pravdu o kytarách této firmy jsem toho moc nevěděl ale recenze vesměs hovořily kladně , tak jsem to zkusil.Kytara je velmi kvalitně zpracována,dobře seřízena a má teplý vyvážený zvuk.Samozřejmě oproti celomasivům chybí kulatější a pevnější výšky ,srozumitelnější a masivnější kontury basů a sametovější středy ale v této cenové relaci asi nemá konkurenci(snad jen Paco Castillo,Manuel Raimundo nebo Alhambra vše trochu dražší)
Chybí mi lesk, není nalakovaná
pro úplného začátečníka akorát
- Když se dívate na video testy tak se mi zda že když snimaji kytary tak ten zvuk je doladěn haly, eqvalizerem a podobně a pak to zvukově uplně neodpovida lepši je se podivat na nějake diletanty kteři to nahravaji doma tam to neni většinou zvukově upravene a člověk slyši jak to doopravdy zni.
Pěkně zpracovana kytara co se tyče vzhledu nadstavitelny krk pomoci imbusu slabši basy ale pěkny zvuk ve vyššich polohach nizky dohmat docela dobry dozvuk.Kytara je docela těžši trochu přepadá do předu asi diky krku ve kterem je skrz nadstavitelny šroub k nadstaveni krku to je ovšem muj dojem.
- Krasné provedení a zvuk
- udělal radost mně i synovi
- žádná
velice přívětivé prostředí
- Nízká cena
- Dobré pro začátečníky
- Ne perfektní zvuk, ale pro naučení stačí