Nejnovější recenze ze sekce Klasické kytary
Je to dárek k 24.12
Vnuk kytaru dostane pod stromeček, tak uvidíme.
- kvalita hrozná
Dárek pro vnučku,zatim sem ji pouze naladil.
OK
- Výborný a vyrovnaný zvuk
Žádná
- pěkná
Na pohled pěkné, zatím nevyzkoušeno.
Hraje dcera, je maximálně nadšená. Vyrostla, tak jsme přešli na Fender 4/4
- častější dolaďování
Za tuto cenu vhodný nástroj pro začínající dítě. Vlivem nylonových strun se zprvu musí často ladit.
přesně pro kluka
dobrá cena
Bohužel zatím nemohu říct, je to dárek pro přítelkyni, která se bude učit hrát na kytaru. Podle prvních dojmů vypadá kvalitně.
Ocenila jsem predevsim barvu kytary,nebot dcera touzila po ruzove.
- pomer cena vykon
- Super pro zacatecnika
Super pomer cena - vykon
Na doporučení učeitele jsem synovi (6) vybral dle parametrů a cenového stropu, který jsem si nastavil, několik kytar a tato konkrétní byla prostě nádherná. Kytary.cz má nejlepší e-shop s hudebními nástroji, jaký jsem kdy viděl-možnost nastavení rozličných parametrů pro vyhledání optimálního produktu je vynikající.
- Silný vyrovnaný tón je největší předností nástroje. Barva i lehkost ozevu je dostatečně kvalitní. Nástroj spolehlivě ladí a navíc vypadá skvěle.
- Asi bych volil jinou značku strun.
Jako učitel doporučuji pouze tyto kytary, které mají vlastnosti hodnotného hudebního nástroje. Všechny modely (počínaje mod. VCG 18) jsou vynikající a v poměru cena - kvalita bezkonkurenční. Lituji jen žáků, kterým rodiče koupí levnou čínu za pár korun.
Výborná kytara a za ty peníze!
- Levné
- Trochu křehké :)
Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí « Předchozí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Další »