Nejnovější recenze ze sekce Klasické kytary
- opravdu kvalitní zpracování kytary
- lesklá verze - velmi hezká
- nádherný zvuk
- vůbec nic
Nejsem profesionál. Kytaru jsem kupoval na základě doporučení učitele hry na kytaru. Kytara předčila má očekávání. Je velmi kvalitně zpracovaná a vypadá skvěle (lesklá verze). Zvuk je prostě úžasný.
Jsem naprosto spokojený. Dobrá volba.
- vypadá moc hezky
- krásně zní
- myslím, že poměr cena/kvalita/hezká na pohled je velmi dobrá
- kytara mi přijde celkem těžká
- kvalitní
- kvalitní za slušnou cenu
Pěkný zvuk.
- nízká cena, široký krkr, velikost 4/4
- za ty peníze nemužu napsat proti vůbec nic
Naprostá spokojenost, k ohni, na cvičení doma více než dostačující, dal jsem jiné struny a všichni chválí její super zvuk a když řeknu cenu kytary, nikdo nevěří. Perfektní velikost 4/4, není to žádná "jumbo" kráva, na nošení do lesa ideál ! Velký, široký hmatník, pro nás začínající muzikanty/ nemuzikanty, nebo pro ty, co tato kytara bude úplně první zkušeností je to nejlepší možná volba. Vůbec jí nešetřím, beru na výlety, bez obalu hodím do velkýho báglu na záda a jede se. klidně i na kole a hraje pořád nádherně.
- Pro začátečníky kteri se chteji seznamit s nastrojem.Produk je china.
Yamaha CG142S
Přidáno: 28. června 2017
(naposledy upraveno 28. června 2017)
Zakoupeno v AUDIOTEK MEGASTORE
Bohužel kytara ke mně přišla asi rovnou z výrobní linky, bez kontroly. Struny drnčí, potřeba výměny příliš měkkých strun a zvednutí sedla. Bohužel chvílemi slabě, ale dost otravně drnčí cosi (pravděpodobně nesedící žebro) uvnitř kytary. Přemýšlím o reklamaci :-(
Slušný nástroj v dané cenové relaci.
Výborná kytara, hezký zvuk, dohmat akorát, dobře ladí i v polohách, naladění drží.
- Výborná pro začínající hráče i středně pokročilé.
- Kovové struny :)
Za málo peněz, hodně muziky :)
- Všechny slabiny popsal prodejce. Kytara má navíc estetickou vadu na ozvučné desce.
Za málo peněz hodně muziky.
Vypadá dobře, hraje dobře, barva je pro dítě atraktivní
- Za tu cenu dobrý zvuk a kvalitní zpracování.
- Vyrobeno v Číně, ale na to už jsem si zvykl :)
Myslím, že jako první kytara pro syna je to OK.
- Kvalitní provedení
- Výborný, měkký zvuk přestože má výřez a luby z překližky
- Dost možností naladění snímače
- Šíře krku 51mm, hodí se pro menší šířku dlaně
- Pěkný, vevnitř měkký kufr a pás přes rameno
- Výborná hodnocení dalších uživatelů
- Nabíjecí baterie, trochu tlustší a box s nimi jde špatně vyndávat z kytary, používat JEN nenabíjecí!
- Rychle se zvyšující cena! Před 3roky stála 28tis.
Mám ji 3 roky s tříletou zárukou.
Po seřízení a opravách kdy snímač "drnčel" a nahrazení původních strun z výroby lepšími se zvuk vylepšil a je 2 roky bez problémů
- Férova cena,
- značka
- užší krk u "O" pražce
- snad jen, že nebyla seřízena
Značka, by měla být zárukou určité kvalitativní úrovně
za málo peněz relativně"hodně hudby"
Slušný nástroj pro začátečníky
časem je třeba seřídit včetně krku. To už udělám sám
Kontrolovat stav a seřízení nástrojů , jestli víte o co se jedná a jak nástroj má být seřízeny
- Slušná cena
- Vyhovující kvalita pro dceru 11let,která dorostla do této velikosti kytary.
- Paní učitelka v ZUŠ pochválila také kvalitu, jak zní :-).
- Dcera od pořízení nové kytary i raději cvičí.
- Jen mě u přírodní barvy zaskočila dost světlost.
Doporučuji.
Vybírali jsme přes internet, kde se nedá přesně odhadnout barva.
Kdo má možnost, doporučuji vidět osobně.
- Koupila jsem pro dceru která se učí a je spokojená
Koupila jsem pro dceru která začíná s hraním na kytaru a je spokojená. Má dobrý zvuk.
- kytara vypadá dobře, zvuk je také pěkný v případě 3 silnějších strun.
- tři spodní struny jdou velmi obtížně naladit a když už se to jakž takž podaří, tak se to po pár brnknutí zase rozladí
Koupila jsem to pro malé dítě, znám jen kovové struny, tak jsem si neuměla představit ty nylonové. Jsou skutečně měkké, ale ta funkčnost je špatná, alespoň u těch, co jsou nataženy na nástroji. Zatím nevím, zda existuje v nylonu něco lepšího. Neumím odpovědět na otázku, zda lze produkt doporučit, je to tak na 50 %.